Monique Hoed

foto_monique_klein

Ruim 15 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, onder andere als adviseur, projectmanager en fondsenwerver. In 2005 kwam ik in contact met Biodanza dat mij zo inspireerde, waardoor ik besloot de opleiding tot Biodanza docent te volgen. Ik heb veel gedaan op het gebied van lichaamswerk en bewustwording (onder andere bio-energetica, zijnsoriëntatie, yoga, meditatie, Indiase tempeldans, advaita vedanta filosofie). Ook heb ik altijd de behoefte gehad mijzelf intellectueel te ontwikkelen en mijn kwaliteiten te gebruiken in het bedrijfsleven. Voor mij is een belangrijke vraag hoe we synchroon kunnen worden met onszelf op het gebied van voelen, denken en doen. We hebben in het Westen met name geleerd om te denken en te doen. Biodanza integreert ons lichaamsbewustzijn en gevoelsgebied. Hierdoor verlangzamen we en komt er ruimte om te luisteren naar wat onze intuïtie, ons instinctieve weten, ons ingeeft. Als we dit integreren worden we een heler, levendiger, en harmonieuzer mens.
Daar wil ik graag aan bijdragen door middel van mijn workshops en directeurschap van de opleiding tot docent.

Biodanza is een systeem, een bedding, dat aan het leven zelf getoetst moet worden. Voor mij is de eigenheid en motivatie van de individuele deelnemer belangrijk. Wie ben jij, wat ervaar je, wat beweegt je, waar wil je stromen, wat zijn je verlangens. Van daar uit neem ik je mee op reis. Een reis van dansoefeningen waar jij je aan mag overgeven, en al doende meer kunt thuis komen in jezelf, terwijl je tegelijk de verbinding met de ander en de groep ervaart.

Sinds april 2016 ben ik directeur van de School voor Biodanza Utrecht, waar ik mensen opleid tot docent.
Als didactisch docent begeleid ik sinds 2012 studenten met hun scriptie en met het starten van een groep.
Ook heb ik de specialisatie Biodanza in organisaties gedaan.
Naast Biodanza heb ik een praktijk voor coaching en werk ik parttime als projectmedewerker bij de Social Impact Factory in Utrecht.

Contact

Meer informatie? Bel of mail met Monique Hoed: Tel 06 1330 8157
Mail biodanza.monique@gmail.com

Agenda

30 september 2016 Start Biodanza na de zomer. Introductieles 10,00 euro.